Kids2Bootcamp

Nieuw: aanmelden voor lessen met de SIS-app

Kids2BootCamp: persoonlijke uitdagingen en plezier

Voor jezelf durven opkomen, conditie willen opbouwen, plezier willen hebben, lekker willen sporten en verschillende dingen willen doen? Dan is Kids2BootCamp wat voor jou.

Kids2BootCamp

Je leert diverse manieren van bewegen in de zaal of buitenlucht met diverse technieken en materialen. Het is een leuke actieve les waarbij kinderen in groepsverband zowel hun conditie als hun kracht trainen.

De les bestaat uit een combinatie van boksen, bootcamp, springen, (kracht)oefeningen die spelenderwijs worden toegepast.

Weerbaarheid, grenzen stellen

Denk ook aan materialen als bokszakken, banden, touwen, ladders etc. Maar ook de weerbaarheidstechnieken en zelfverdediging komen aan bod. Je leert meer voor jezelf op te komen, maar ook om samen te werken en aan te geven waar je grenzen liggen.

Het is lekker afwisselend omdat iedere les weer uit andere onderdelen kan bestaan.

Samen plezier maken en tegelijkertijd hard werken.

Samenwerken maar ook persoonlijke uitdagingen aangaan.

Deze les is speciaal ontwikkeld voor kinderen vanaf 6 jaar tot en met 12 jaar. Vanuit deze les kunnen kinderen doorstromen naar de volwassen trainingen. We geven Kids2BootCamp elke woensdag en vrijdag van 16:00 tot 17:00 uur.

Het abonnementsgeld voor deze training is € 20,- per kind per maand, 2 kinderen uit 1 gezin € 35,- en 3 kinderen uit 1 gezin € 45,- per maand.

Kids2BootCamp: sportief! afwisselend! plezier!