Sporten
in Sleen

Nieuw: aanmelden voor lessen met de SIS-app

Lessen

Lesrooster

Ieder haar/zijn eigen niveau!
 
SIS = makkelijk

Tarieven

  • SIS onbeperkt abonnement: € 31,00 per maand
  • SIS 1x per week abonnement: € 23,50 per maand
  • SIS strippenkaart 10x: € 70,00 (3 maanden geldig)
  • SIS losse les: € 8,00 per keer
  • SIS Kids BootCamp-abonnement: vanaf € 20,- per maand
  • Inschrijfgeld: € 10,-
  • Opzegtermijn: 1 maand
  • Aanmelden lessen via de SIS-app

SIS, de vriendelijkste sportclub!

SIS staat voor stichting Sport Initiatief Sleen. Wat we willen: lekker in de buurt sporten in een gemoedelijke sfeer. SIS is opgericht in 2014, we zijn al een paar jaar actief. We weten het allemaal: bewegen en sport is goed voor lichaam en geest. Als je dat kunt doen in een informele sfeer, doen we het toch helemaal goed?

Verantwoord

SIS is een profi club. Het team van SIS zorgt ervoor dat je verantwoord kunt sporten met een hoge mate van persoonlijke begeleiding en met gediplomeerde instructeurs. SIS is van en voor iedereen. Van beginner tot gevorderde, van jong tot oud en van slank tot gezet. SIS kent geen drempels. Kom langs. Voel en ervaar SIS.

Verenigingen en bedrijfsfitness

We verzorgen ook, geheel op maat, groepslessen voor verenigingen en bedrijven. Zo doen we de wintertrainingen voor de Bushbikers en trainen we met de handballers en volleyballers.

Aanmelden: persoonlijk of via werkgever

Aanmelden is makkelijk. Ga naar inschrijven en meld je meteen aan! Bij het nemen van een SIS-abonnement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.  Het formulier ligt ook op onze trainingslocatie, Brink 1 in Sleen. Sporten via uw werkgever? Wij zijn aangesloten bij Bedrijfsfitness Nederland en Pro MOTION.

Onze trainers

Onze locatie

De meeste lessen van SIS zijn in MFC De Brink in Sleen of starten daar. We delen de ingang aan de achterkant van het gebouw met Sneak Out Sleen.
Een aantal bootcamplessen zijn op andere locaties: De Kibbelkoele in Noord-Sleen of het Rensenpark.  

SIS = gezellig!

Contact

SIS@MFC, De Brink 1, 7841 CE Sleen
06-18803171
sis-sleen@hotmail.com
www.sis-sleen.com
www.facebook.com/sissleen

Kom sporten bij de leukste sportclub

Wie wil nu niet dicht bij huis sporten? Amper reistijd en reiskosten. Dus woon je in de buurt van Sleen, kom sporten bij SIS, de leukste sportclub! Bewegen doet je lichaam en je geest goed. Samen sporten is ook nog eens reuze gezellig. Kom vooral een keer langs en volg vrijblijvend een van de lessen om daarna een keuze te maken. Lijkt het je wat? Schrijf je meteen in! Bij het nemen van een SIS-abonnement ga je akkoord met onze algemene voorwaarden.

We zien je graag bij SIS, word Sissie!

Inspiratie opdoen? Bekijk onze fotoalbums!

SIS en Corona

Lees op deze pagina hoe we omgaan met Corona