baSIS FIT eten en bewegen BMI 30+

baSIS Fit BMI30+ eet- en beweegprogramma

Is uw BMI (Body Mass Index) hoger dan 30, met andere woorden bent u te zwaar, dan kunt u bij SIS terecht voor het baSISfit programma. Een unieke samenwerking tussen Your Coach Voeding, Beweging & Gedrag en SIS, Sport Initiatief Sleen.

In 8 weken leert u hoe en gaat u verantwoord afvallen én maakt u kennis met veel verschillende trainingsmogelijkheden. Want eten en bewegen moet…maar weet wat en hoeveel je eet en train waar je plezier in hebt.

De groep bestaat uit 6-10 gelijkgestemden. De trainingen zijn op woensdagavond van 20.00-21.00 uur en de voedingscoaching is op donderdagavond van 20:20-21:15 uur.

De kosten van dit 8-weekse programma bedragen € 170,-

Your Coach

Groep-coaching van Your Coach kenmerkt zich door:

  • Persoonlijke aanpak, persoonlijk uitgebalanceerd voeding schema waarbij rekening gehouden wordt met je huidige leefgewoonten
  • Gekwalificeerde coaches in zowel voeding, personal training en mentale begeleiding
  • Laagdrempelig en effectief
  • Verantwoord doelen halen
  • Elke week een vast weegmoment
  • Stok achter de deur
  • Lifestyle ondersteuning: een gezamenlijke route bepalen voor de meest duurzame resultaten

Your Coach is al 10 jaar bezig als voedings- en bewegingsdeskundigen. Inmiddels hebben honderden cliënten prachtige resultaten behaald. De begeleiding is nog altijd gericht op een persoonlijke werkwijze, iedereen heeft namelijk andere wensen en behoeften en dat weten ze bij Your Coach als geen ander.

Mogelijk wordt de begeleiding vergoed door uw zorgverzekeraar, kijk voor de vergoedingen op gewichtsconsulenten.nl/vergoedingen

Trainingen door SIS

De trainingen/beweeglessen worden verzorgd door trainers van SIS

In 8 weken laten zij u kennismaken met de diverse mogelijkheden om te trainen. Want bewegen is goed, meer bewegen is beter en afwisselend bewegen is het best! Om lol te krijgen of te houden in bewegen is het belangrijk dat u een training kiest die bij u past.

U maakt o.a. kennis met Pilates, Yoga, Spinning, CircuitTraining, PowerWalking. U leert wat ‘goede trainingsarbeid’ is en u hoe u de eigen hartslag kunt meten.

U traint op uw eigen niveau binnen uw eigen mogelijkheden. Het enige wat we vragen is een ‘open mind’! Gedurende het 8-weekse programma kunt u op eigen gelegenheid ook alle andere lessen bij SIS uitproberen.

Uw eigen BMI berekenen? Ga naar www.voedingscentrum.nl

Het programma is gemaakt voor mensen met een BMI van 30+. Ben je te zwaar of vind je jezelf te zwaar en vraag je je af of je deel zou kunnen nemen aan dit programma. Neem dan contact op met ons of meld je aan.

Lesrooster